Andijk in rep en roer, fotograferende Russen gespot.

Andijk – De politie is dinsdagmiddag ingeschakeld door iemand die twee buitenlands uitziende verdachte personen had gezien in de omgeving van de Kleiakker in Andijk. De twee zouden hier rondlopen en foto’s maken. Agenten wisten het tweetal te traceren, maar zij bleken niets kwaads in de zin te hebben.

De politieagenten trof het duo in kwestie aan bij een bedrijf aan de Kleiakker dat onder andere uien exporteert. Het ging om twee Russische vrachtwagenchauffeurs. De twee hadden bij een wandeling in de buurt het West-Friese landschap bewonderd en foto’s hiervan en elkaar gemaakt. De agenten hebben de gemaakte foto’s kunnen bekijken om dit verhaal te bevestigen en zijn daarna weer vertrokken, meldt Dichtbij op haar website. 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.