3.7 C
Medemblik
17 januari 2021 08:12
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Herfstachtig met veel wind

08012015

Medemblik – Wij gaan een paar dagen van herfstachtig weer beleven. Veel wind, zelfs stormachtige wind op zaterdag, en veel regen is ons deel. Vandaag is wel de natste dag van deze week. De temperatuur loopt vanmiddag op richting de 9 graden en de wind is vrij krachtig 4Bft maar vanavond trekt de wind al aan richting de 6Bft. 

Vrijdag valt er van tijd tot tijd een bui en is de wind krachtig tot hard 6Bft maar er kunnen al wel rukwinden tot 75km/u voorkomen. Zaterdag wordt een onstuimige dag met veel wind en waarschijnlijk zelfs een stormachtige wind 8Bft. De temperatuur loopt op tot ver boven de 10 graden. 

Zondag is de zon weer meer aanwezig maar met 7 graden ook direct een stuk koeler dan de dagen ervoor. Het blijft ook vrijwel droog.  Maandag trekt de wind weer aan en komt er ook weer een gebied met (veel) regen over.  De temperatuur blijft rond de 10 graden schommelen.  

Van een winterse periode is in geen velden of wege nog sprake.

Reageren via facebook