Uit in de Bonifaciuskerk – Concert Sandra van der Meer

Concert Sandra van der MeerMedemblik – Sandra van der Meer, afkomstig uit West Friesland, wist al heel jong dat ze later iets met muziek zou gaan doen. In 1993 werd ze toegelaten op het Conservatorium in Alkmaar richting lichte muziek. Ze volgde zanglessen bij o.a. Mathilde Santing en Margriet Eshuis. Ze komt nu naar Medemblik met haar programma Windstreken: verschillende Nederlandse, Franse en Engelse “chansons” met invloeden van Charles Aznavour, Jaques Brel en Herman van Veen.

Ze wordt begeleid door: Kees de Groot, die ook voor de arrangementen zorgt. Hij studeerde aan het conservatorium van Groningen en Amsterdam: een veelzijdig gitarist in hart en nieren. Oeds Bouwsma, op bas en contrabas en ook van het conservatorium in Groningen, gaat moeiteloos om met zeer uiteenlopende muziekstijlen.

Rob Stoop op piano en accordeon is een begenadigd muzikant met een unieke eigen stijl. Als freelancer, enorm flexibel, begeleidt hij onder andere Brigitte Kaandorp en Jeroen Zijlstra. Als pianist op de prachtige vleugel van de Bonifaciuskerk belooft hij iets extra’s !

  • Zaterdag 17 januari 2015 aanvang 20 uur  
  • Bonifaciuskerk – Kerkplein 9 – Medemblik
  • Kaarten á € 10 via Praktisch Projectmeubel
  • T 0227-540015 (din t/m zat 10-17 uur)
  • of info@praktischprojectmeubel.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.