3.7 C
Medemblik
17 januari 2021 08:13
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Zonnige perioden, vanaf morgen zeer onbestendig

07012015

Medemblik – Voor de zon liefhebbers is het vandaag een mooie dag, de zon zal een groot deel van de dag regelmatig volop schijnen. De temperatuur loopt op naar 7 graden bij een krachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten (5Bft). In de avond komt er bewolking binnendrijven en later vannacht gaat het regenen. 

Donderdag wordt een periode van zeer onbestendig weer ingezet met veel soms (veel) regen en veel wind. Het wordt wel erg warm voor de tijd van het jaar, donderdag al 11 graden en vrijdag zelfs 12 graden. Vanaf vrijdag neemt ook de wind stormachtige propoties aan met op zaterdag zelfs kans op een heuze westerstorm. 

Zondag wordt een dag waar de zon zich weer wat meer laat zien maar de temperatuur ook weer een stap terug doet naar zo’n 7 graden. De wind blijft hard (6bft) en waait uit het westen . Enig zicht op ook maar iets dat op de winter lijkt is er niet. Januari lijkt ook een te warme maand te gaan worden. 

Reageren via facebook