3.7 C
Medemblik
17 januari 2021 08:13
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – Bewolkt, in de avond regen

06012015

Medemblik – Wij gaan een periode van regen en veel wind tegemoed. Vooral donderdag wordt een kletsnatte dag. vandaag is het vrijwel bewolkt en gaat er vanavond ook nog af en toe een bui vallen. De temperatuur loopt vandaag op naar zo’n 4 graden in de nacht naar woensdag daalt de temperatuur tot zo’n 2 graden. De wind is vrij krachtig 4Bft. 

Woensdag zijn er zonnige perioden en loopt de temperatuur ook wat verder op naar zo’n 8 graden. Donderdag kan er overdag veel regen gaan vallen, tot zo’n 20mm. De wind neemt nog verder toe in kracht (5Bft)

Vrijdag is ook een natte dag en neemt de wind nog verder toe tot zo’n 6Bft met uitschieters tot 7Bft. Zaterdag gaat het pas echt waaien, er is dan kans op een heuze storm 8Bft maar met rukwinden tot boven de 100km/u.  De temperatuur komt op beide dagen ruim boven de 10 graden uit, op zaterdag zelfs 12 graden. Temperaturen die normaal zijn voor maart niet voor januari. 

Reageren via facebook