12.4 C
Medemblik
15 juli 2020 06:03
Medemblik Actueel.

Na 30 jaar schooltoneel heeft Eveline afscheid genomen

Groepsfoto Schooltoneel Eveline GrootWognum – Een mooier afscheid konden ze regisseuse Eveline Groot niet geven met een geslaagd toneelstuk voor de ouders, leraren en de kinderen van alle klassen van de Hieronymusschool te Wognum. Het toneelstuk, de East side story, is ook dit jaar, maar dan  voor het laatst, geregisseerd door Eveline Groot en opgevoerd door ouders van de kinderen.

Ze is bijna 30 jaar betrokken geweest bij het schooltoneel als grimeur, souffleuse en de laatste vele jaren als regisseuse. Het is mooi om te zien hoe de ouders van de schoolgaande kinderen zijn gegroeid in de verschillende rollen en een mooi toneelstuk op de bühne kunnen zetten. Een grote prestatie aangezien de ouders bijna geen toneelervaring hebben.

Op de eerste speelavond, van 3 avonden in totaal, zijn oud-schooltoneelspelers en betrokkenen uitgenodigd het laatste toneelstuk bij te wonen. (op de foto spelers van dit jaar en veel oud toneelspelers. Een feest van herkenning en erkenning voor Eveline. Met haar stijl en kunde heeft ze een prestatie van groot formaat neergezet.

Helaas stopt ze met het regisseren van het schooltoneel maar ze zal zeker nog aanwezig blijven binnen de andere vakgroepen waar ze actief in is.

Het stokje wordt overgenomen en dat doet ze met een gerust hart in de wetenschap dat het allemaal goed komt. Eveline, dankjewel.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?