11.6 C
Medemblik
15 juli 2020 07:11
Medemblik Actueel.

Vrouwen en meisjesvoetbal FC Medemblik sloten 2014 positief af

De vrouwen 1 zijn zelfs ongeslagen gebleven in zowel oefen-, beker- als competitiewedstrijden in de eerste seizoenshelft. Zij sloten 2014 af met een 5-3 winst in een oefenwedstrijd op hekkensluiter van de 2 klassen hoger(!) geklasseerde Always Forward. Hopelijk blijven zij de koppositie, die zij nu met maar liefst 5 punten van de nummer 2 vandaan beheersen, behouden in 2015 en blijven zij ook in de beker actief.

De MB1 van coach Karin Tijsseling heeft hun laatste competitiewedstrijd 2-2 gespeeld en heeft een knappe reeks neergezet in de eerste seizoenshelft. Zij hebben een mooie 3e positie ingenomen in de ranglijst van de hoofdklasse, knap hoor dames! Ook zij zijn nog ongeslagen in de beker en vervolgen in 2015 hopelijk deze prestatie.

De MC1 heeft het wat zwaarder, maar heeft toch een knappe 5 punten bij elkaar gesprokkeld in de 1e klasse. Zij hebben zelfs 2x gelijk gespeeld tegen de nr. 2 en 3 in de ranglijst. Ondanks een overwinning in de beker, zijn zij in 2015 niet meer actief in het toernooi. Maar blijf lekker voetballen meiden, meer punten komen vanzelf! Ook de MC2 heeft het lastig in de 2e klasse. En hoewel zij hun laatste competitiewedstrijd nipt verloren met 2-1, hebben zij toch 7 punten behaald in de najaarscompetitie. Helaas is het bekertoernooi over, waarin zij evengoed een wedstrijd gewonnen hebben. In de voorjaarscompetitie gaan jullie gewoon weer punten pakken en winnen, zet ‘m op!

Dan de MD1, die een knappe 20 punten bij elkaar heeft gesprokkeld in het najaar. Met dit grote aantal punten hebben zij een knappe 4e plaats behaald in de 1e klasse. Als er naar het aantal doelpunten wordt gekeken, hebben deze meiden zelfs de meeste doelpunten van alle teams in de competitie gemaakt, 57 in 11 wedstrijden, goed werk! Blijf lekker scoren dames, succes in 2015!

En “last but not least” de MD2, die een zware seizoenshelft heeft gehad. Gelukkig hebben deze meiden toch een punt gehaald en gaan zij weer met een goede mood 2015 in. Oefening baart kunst dames, jullie kunnen het!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?