Bon-theater Medemblik : Frank van Pamelen met Complot

Frank van Pamelen - ComplotMedemblik – Op 11 september 2001 staat Alicia Keys op nummer 1. Met het nummer Fallin’. Prompt storten deTwin Towers in. Sinds de introductie van de McFlurry beleven we de tien warmste jaren ooit. Toeval? Welnee. Als je de letters van ‘Verenigde Staten’ door elkaar gooit, krijg je ‘negatieve trends’. Alles heeft met alles te maken.

Complot is een anderhalf uur durende samenzwering met de zaal. Een avond vol causale verbanden en onverwachte linken. Met verrassende theorieën en ontboezemende beelden. Wat zit er achter de actualiteit? Wat zeggen schijnbaar onschuldige getallen? Wat is de voorspellende waarde van willekeurige woorden? Aan het eind is er maar één conclusie: het leven is een schokkende aaneenschakeling van de meest bizarre complotten. 

“‘Rijmfenomeen”, schreef de Volkskrant. “Blinkt uit in taalvirtuositeit”, aldus Trouw. En volgens het AD: “Tovert met taal zoals Cruijff dat met de bal kon.”

Details: 

  • Waar: Bon-Theater, Admiraliteitsweg 6a 1671 JA Medemblik
  • Wanneer: Zaterdag 10 januari 2015
  • Hoe laat: 20:15 uur
  • Toegangsprijs: € 15,00

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.