3.7 C
Medemblik
17 januari 2021 08:14
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt met kans op een (stevige) bui

03012015

Medemblik – Waar het in het oosten en zuiden van ons land nog wel eens witjes kan gaan worden door de sneeuw moeten wij het vandaag doen met veel bewolking en van tijd tot tijd een (stevige)regenbui. De temperatuur loopt op naar zo’n 5 graden bij een vrij krachtige wind uit het noordwesten (4Bft). Vanavond klaart het op en daalt de temperatuur naar zo’n 3 graden. 

Zondag is een dag met veel zon en een middagtemperatuur van rond de 8 graden. De wind is in het begin vrij krachtig 4Bft en waait uit het noordwesten. ’s Avonds draait de wind naar het zuidwesten en zwakt af naar zwak 3Bft. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur tot rond het vriespunt. 

Maandag en dinsdag zijn ook vrij zonnige dagen maar met 3 tot 4 graden overdag is het een stuk frisser dan de dagen daarvoor. na dinsdag komt er weer meer bewolking en stijgt de temperatuur naar zo’n 7 graden overdag en ook de nachtemperaturen gaan weer richting de 5 graden. Neerslag zal er vrijwel niet vallen. 

Reageren via facebook