Formatiewedstrijd Step in Time Trophy 2015 in De Dars te Wervershoof

SITT 2014 2Wervershoof – Op zaterdag 10 januari 2015 vindt de jubileumeditie plaats van de formatiedanswedstrijd om de Step in Time Trophy in Sport- en Welnesscenter De Dars te Wervershoof. Voor de vijfde keer strijden de verschillende Ballroom- en Latin American-teams om de felbegeerde beker in de tot balzaal omgetoverde tennishal.

Dit jaar heeft de wedstrijd een extra internationaal tintje! Twee teams uit België en de nummer vijf van het afgelopen WK uit Wit-Rusland versterken dit jaar het deelnemersveld. Univers Minsk uit Belarus heeft er maar liefst een busreis van 26 uur voor over om aan de Step in Time Trophy te kunnen deelnemen. Ook verschijnt er, net als vorig jaar, weer een nieuw Nederlands Latinteam aan de start. Dit brengt het totaal aantal deelnemende teams op vijf Ballroom- en zeven Latinteams. Zowel in de Latin- als in de Ballroomdiscipline doen er teams mee, die zich kunnen meten met de absolute wereldtop. Het belooft daarom net als in de voorgaande jaren weer een zeer spannende wedstrijd te worden.

De Step in Time Trophy kenmerkt zich niet alleen doordat het grootser is opgezet dan andere formatiewedstrijden, maar ook door de fantastische sfeer, de extra show(s) tussen de wedstrijd door en het feit dat het publiek in de pauze ook zelf met de voetjes van de vloer kan. Nergens in Nederland komt er tijdens een formatiewedstrijd zoveel publiek als in De Dars, waardoor het voor de teams dan ook een genot is om hier te kunnen dansen. De metamorfose van tennishal tot sfeervolle balzaal is dan ook mogelijk door de vele sponsors en vrijwilligers die jaarlijks bereid zijn te helpen om deze wedstrijd tot een groot succes te maken. Hierdoor kan de entreeprijs laag blijven, zodat zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met deze fantastische sport vol glitter en glamour.

Voor de fronttribune zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Deze kunnen besteld worden door te mailen naar kaarten@stepintimeformationteam.nl en kosten € 15,00 per stuk. Kaarten kunnen ook besteld worden bij Sport- en Wellnesscenter De Dars in Wervershoof of Dance Masters van der Linden in Grootebroek. De wedstrijd start aan het eind van de middag en duurt tot een uur of tien ’s avonds. Bezoek voor verdere informatie de website: www.stepintimetrophy.nl