Medemblik Actueel.

Filmhuis

Winnaars Frozen prijsvraag zijn bekend.

frozenMedemblik –  Op vrijdag 2 januari 2015 draait in het filmhuis in Medemblik de film Frozen. Een adembenemend, komisch avontuur. De dappere en optimistische Anna zoekt samen met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven haar zus. Haar ijskrachten houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter. Barre omstandigheden dus. Naast de zoektocht proberen ze ook het koninkrijk te redden.

Samen met het Bon-Theater mochten wij 2 vrijkaartjes weggeven. En vandaag zijn de winnaars bekend geworden.  De mensen van het Bon/Film-theater zijn werkelijk waar overladen met antwoorden en vrijwel allemaal goede antwoorden.  Maar helaas, er kunnen er maar 2 winnen.. En deze 2 maken wij dus nu bekend. 

De winnaars zijn:  Patricia Bos en Christa de Lange 

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs..  Het Bon/Film-theater gaat contact met jullie opnemen over de vrijkaartjes.. En heel veel plezier bij de film. 

Reageren via facebook