SG Newton danst in tv-jeugdserie Fame Academy

Foto: Marcel Rob
Dansdagen SG Newton (Foto: Marcel Rob)

Regio – Voor scholengemeenschap Newton begint het nieuwe jaar goed: leerlingen zullen stralen als een dansklas in de eerste aflevering van een nieuwe tv-jeugdserie Fame Academy.

Een deel van de opnamen voor de serie werd gemaakt in de Hoornse VMBO school, in november tijdens de jaarlijkse twee dansdagen van de school. Dit jaar werd de link gemaakt naar de serie Fame Academy. In Fame Academy van AvroTros worden HBO studenten van de dansacademie Lucia Marthas Institute for Performing art uit Amsterdam gevolgd.

In de eerste aflevering, op maandag 5 januari, geven de studenten les tijdens de dansdagen van het Newton.

Fame Academy

Fame Academy volgt het dagelijks leven van een groep HBO-studenten van de dans- en zangacademie Lucia Marthas in Amsterdam, die allemaal dromen van een grote rol in de spotlights. In deze serie staat het wel en wee van een tiental studenten centraal die dag en nacht bezig zijn met het verwezenlijken van hun grootste ambitie. Naast de leerlingen speelt ook de directrice Lucia Marthas een belangrijke rol.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.