Medemblik Actueel.

Cultuur & Uitgaan

Andijks Gemengd Koor heeft dringend sopranen nodig.

Andijks Gemengd KoorAndijk – Ze zitten bij het Andijks Gemengd Koor te springen om nieuw sopranen. Maar als u een alt bent of een tenor of zelfs een bas(bariton) dan ook bent u van harte welkom bij dit koor uit Andijk. 

U mag zelfs meedoen op projectbasis, dat wil zeggen dat u alleen meegaat doen voor het concert op 25 april 2015.  Deze is in de Gereformeerde kerk in Andijk.  Het is voor het koor niet belangrijk of u nu wel of niet uit Andijk komt, als u maar van zingen houdt.  En heeft u geen vervoer, ook dat mag geen probleem opleveren, er is altijd wel iemand die uit uw buurt komt waar u mee kunt rijden. 

Het Andijks Gemengd Koor heeft een breed scala aan muziek en voor het aankomend voorjaarsconcert op 25 april worden dan ook diverse muzieksoorten in diverse talen ten gehore gebracht. 

Interesse gekregen? Kom eens kijken,luisteren en meezingen tijdens de repetitieavond, elke eerste maandag om 20:00 uur in Cultura Andijk.  

Reageren via facebook