Boekhandel Stumpel breidt verder uit door met overname Gebroeders Winter

stumpel

ZWAAG/ALKMAAR – De in Zwaag gevestigde kantoorboekhandel Stumpel neemt de Alkmaarse vestiging over uit het faillissement van het moederbedrijf van Gebroeders Winter uit Amsterdam. Hierdoor kan het filiaal aan de Langestraat een doorstart maken. Voor Stumpel wordt het het tiende filiaal.

Gebroeders Winter is net voor het 100-jarig bestaan failliet verklaard. De vestigingen in Amsterdam en Amstelveen gaan over naar Hefra Holding en blijven de naam Winter houden. Volgens het NHD is het personeel voor de kerst ingelicht. Niet al het personeel van de failliete keten zal een plaats kunnen krijgen bij één van de nieuwe eigenaren,schrijft Westfriesland in Bedrijf

Stumpel 2.0

Eerder dit jaar in maart 2014 nam Stumpel de vestiging van Polare in Almere uit een faillissement over. Deze winkel moet volgens eigenaar Jeroen Stumpel de nieuwe boekenwinkel gaan worden. Met horeca en meer beleving als een voorlees- en kinderhoek. Stumpel op boekblad.nl: “‘Uitbesteden of zelf doen, daar zijn we nog niet uit. Als je het zelf doet, houd je er grip op.” Stumpel heeft vestigingen in onder andere Hoorn (2x), Enkhuizen, Medemblik, Enkhuizen, Heerhugowaard en Heemskerk.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.