Diabetes symposium Hoorn

giel nijpelsRegio – Giel Nijpels organiseert een symposium over Diabetes  om  alle mensen die mee hebben gewerkt met de Hoorn Studie (8300 deelnemers)  te bedanken. De Hoorn Studie/ Diabetes Zorg systeem  startte 25 jaar geleden.

De uitslagen van deze studie zijn wereldwijd  bekend en hebben ertoe geleid  tot de ketenzorg aanpak van het DZS: Het gevolg is dat de vooruitzichten en de kwaliteit van leven voor mensen met diabetes enorm verbeterd is. Het DZS heeft een  in  de gem. Medemblik vestigingen in Medemblik, Wervershoof en bij  huisartsen.

Tijdens deze middag presenteert  Giel Nijpels  de onderzoeksresultaten en de hieruit vloeiende veranderingen in de  diabeteszorg. Het symposium is ter gelegenheid van het afscheid van Giel Nijpels als directeur van het Diabetes zorg systeem / ketenzorg West Friesland

Vrijdagmiddag 9 januari  om 16.30 in de Oosterkerk in Hoorn (zie www.diabetes-zorg.nl/aanmeldingsformulier ) Aanmelden voor dit informatieve symposium kan tot uiterlijk 2 januari 2015.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.