Opera Familia in het Groene Kerkje Lambertschaag

Lambertschaag – Feestelijk en hartverwarmend matinee concert met hoogtepunten uit Musical, Film, Opera en Cross-over Muziek in de sfeer van Il Divo en Andrea Bocheli

Opera Familia brak door in 2011 via het TV programma Holland’s Got Talent. Sopraan Belinda, mezzo sopraan Carla en bariton Paul hebben inmiddels een stevige plaats ingenomen in het Nederlandse muzikale landschap. Een gouden album, de Populariteitsprijs 2012, 3 succesvolle Theater Concerttournees, talrijke concerten in binnen- en buitenland, optredens voor radio en TV, waaronder een eigen TV Special en een gloednieuwe DVD

Opera Familia is zeer veelzijdig. De meest gehoorde reactie uit het publiek: “Als ik dit had geweten had ik mijn hele familie meegenomen”. Zij worden niet alleen gewaardeerd om hun prachtige stemmen en warme uitstraling, maar vooral om hun vermogen mensen recht in het hart te raken. Zeker met hun eigen repertoire.

 

Details:

  • Waar: Noordeinde 28 1658 CB Lambertschaag
  • Wanneer: Zondag 30 november 2014
  • Hoe laat: 15.00 uur
  • Entree: € 17,50
  • Reserveren: Klik hier

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.