Met Medemblik Actueel naar Frozen in het Bon-theater filmhuis

frozen

Medemblik – Op vrijdag 2 januari 2015 draait in het filmhuis in Medemblik de film Frozen. Een adembenemend, komisch avontuur. De dappere en optimistische Anna zoekt samen met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven haar zus. Haar ijskrachten houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter. Barre omstandigheden dus. Naast de zoektocht proberen ze ook het koninkrijk te redden.

Samen met het Bon-Theater mogen wij 2 vrijkaartjes weggeven.  Wat moet u doen om deze te winnen? Mail het antwoord op de vraag  ” Op welk sprookje en van welke schrijver is de film gebaseerd ?” naar film@bontheater.nl . De winnaar van de 2 vrijkaarten wordt dan op 31 december door een deskundige jury bekend gemaakt. 

De film is Nederlands gesproken met o.a. de stemmen van: Noortje Herlaar en Carlo Boszhard, dus ook geschikt voor de wat jongere kinderen.  

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.