CDA-Leden Medemblik op de kieslijst CDA Provinciale staten!

Toekomstig  Statenlid voor het CDA Heleen Keur-Polman
Toekomstig Statenlid voor het CDA Heleen Keur-Polman

Medemblik – Op 18 maart 2015 zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten. En onze regio heeft gelukkig meerdere West-Friese kandidaten kunnen leveren. 

CDA Medemblik is trots dat ons voormalig raadslid Heleen Keur- Polman (46 jaar) uit Andijk op de derde plek van de lijst mag staan. Met haar 12 jaar raadservaring is zijn goed bekend met en in de West-Friese politiek. Een echte volksvertegenwoordiger met een brede interesse. Ze is bekend met de agri-business.

Heleen: “ik vind het belangrijk dat de regio West-Friesland naar Haarlem toe gaat, maar ook zeker Haarlem naar West- Friesland. West-Friesland heeft veel te bieden op het gebied van agricultuur (meet de sterk groeiende Seed Valley), recreatie en de talrijke bedrijven in het MKB. West-Friesland heeft echter ook zaken nodig zoals een goede infrastructuur (gelukkig wordt de N302 verdubbeld), goede ruimtelijke ordening, voldoende mogelijkheden voor woningbouw, maar ook aandacht voor kunst en cultuur en sport, om de leefbaarheid in de regio op niveau te houden. De provincie speelt daarbij een grote rol.”.

Op de vierde plek staat onze voormalige burgemeester van gemeente Medemblik, Theo van Eijk uit Nibbixwoud. Ook Theo is goed bekend met onze regio en maakt zich altijd hard voor de belangen van onze regio. Hij heeft een groot netwerk en kan daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan de CDA fractie in de provinciale staten.

En ook op de lijst, onze eigen fractievoorzitter, Ed Meester uit Wervershoof. Hij staat op plek 28.

Het verkiezingsprogramma van het Provinciale CDA is terug te vinden op de website van CDA Noord-Holland. www.cda.nl/noord-holland.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.