16.3 C
Medemblik
8 juli 2020 18:59
Medemblik Actueel.

Wethouder Fit overhandigt kerstcadeautje aan vrijwilligers jongerencentra Medemblik

De vrijwilligers  samen met Wethouder Joset Fit.(Foto: Theo Annes/Medemblik Actueel)
De vrijwilligers samen met Wethouder Joset Fit.(Foto: Theo Annes/Medemblik Actueel)

Medemblik – Donderdagavond heeft wethouderJoset Fit een kerstcadeautje overhandigd aan de vrijwilligers van de jongerencentra in de gemeente Medemblik. De vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter de jongerencentra. Zij zorgen voor de dagelijkse leiding en de organisatie en de uitvoering van de activiteiten voor hun doelgroep.De activiteiten die worden georganiseerd zijn heel divers, van open avonden, optredens van bandjes en dj’s, voorlichtingen en activiteiten op het gebied van sport en cultuur.  

De jongerenwerkers ondersteunen de jongerencentra waar nodig. Zowel op praktisch als informatief niveau. Dit kan zijn op het gebied van wet en regelgeving, bijvoorbeeld hoe om te gaan met het nieuwe alcoholbeleid, financiën (subsidiebeleid en fondsen), suggesties voor activiteiten en projecten en het initiëren van samenwerking tussen de verschillende centra of andere betrokken lokale partijen. Kortom de jongerencentra kunnen niet zonder de betrokkenheid van deze vrijwilligers.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?