Speltbrood van Hein Raat niet gekozen tot lekkerste streekproduct van Nederland

hein raatMedemblik – Helaas het is niet gelukt.  Het Speltbrood van Hein Raat is niet gekozen tot het lekkerste streekproduct van Nederland. De winnaar werd de Drentse Krentenbrei.  In het NCRV-programma Plein 5 werd de uitslag vanmiddag bekend gemaakt door een vakjury en de stemmen die vanuit het land zijn binnengekomen. 

Hein Raat: Het mocht helaas niet zo zijn, maar ik ben er evengoed erg trots op dat we evenveel punten hadden als de winnaar. De vakjury gaf de doorslag en koos voor het Drentse streekproduct. Al met al was het een hele mooie ervaring en het is in ieder geval al een eer dat we de verkiezing van beste streekproduct van Noord-Holland hadden gewonnen. 

Maar wij hier op de redactie vinden het Speltbrood van Hein toch verreweg het lekkerste product die meedeed.  Wilt u het hele programma terugluisteren klik dan hier.