PCB Het Koggeschip bracht opbrengst naar Serious Request

Medemblik – Vrijdag 19 december vertrok de Rode Kruis bus vanaf Het Koggeschip naar Haarlem om de €1594,85 weg te brengen. De kinderen van de school stonden om 10.00 uur buiten om Charisa, Annefloor, Dieneke en Corrie van Het Koggeschip en Marcel en Marijke van het Rode Kruis uit te zwaaien. Wethouder Harry Nederpelt kwam ook langs om de school te feliciteren met de prachtige opbrengst.

In Haarlem was het gezellig druk en na een half uurtje waren zij aan de beurt om de cheque te overhandigen bij de ‘cheque box’. Dit gebouw stond op het plein in Haarlem, naast het Glazen huis. In de box werd er een promo filmpje gemaakt van 28 seconden waarin Annefloor vertelt over de actie.

Op de terugweg genoten ze van de broodjes die het Hofje voor de groep had klaar gemaakt.  De foto’s laten u zien hoe leuk het allemaal was. (klik op foto voor een grotere afbeelding)

[Best_Wordpress_Gallery id=”22″ gal_title=”PCB Het Koggeschip bracht opbrengst naar Serious Request”]

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.