Medemblik Actueel.

Stichting Leergeld kerstgala-concert 21 december

leergeldRegio – Zondagmiddag 21 december om 14.30 uur is het zover! Het programma is ditmaal erg gevarieerd. Sport, muziek, dans, zang en theater wordt in huis gehaald om u een mooie kerstmiddag te bezorgen. Bijzonder is de pony die trompet speelt, een team van GTS Stedebroec met sensationele acrobatiek en twee voetbaltalenten uit Zwaag, de broers Ricky en Sontje Hansen . Ook Pip Whien, bekend van de Voice of Holland, doet mee.

De burgemeester van Hoorn opent het concert. Ciska Ruitenberg verzorgt de muzikale inbreng. Jan Vriend presenteert het programma. Met dank aan de sponsoren, zoals Pop Vriend Seeds, Hema, Rabobank,  Rentree Reintegratie, Blue ICT en De Valk BV.  Noteer de datum en bestel kaarten op www.hetpark.nl Klik daar op agenda en kies voor Happy Xmas. 

De kaarten kosten € 15,- per stuk, incl. drankje en garderobe. Voor kinderen tot 18 jaar: € 10,-. De parkeerkaart van het Park kan ingewisseld worden bij de kassa voor een uitrijkaart van € 3,- . 

U bent na afloop van harte welkom voor een drankje in de Brasserie van Het Park.

Stichting Leergeld helpt kinderen en ouders in de gemeenten:

– Drechterland
– Enkhuizen
– Hoorn
– Koggenland
– Medemblik
– Opmeer
– Stede Broec

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Zij biedt deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Hieronder ziet u een promotie-film, waarin Lioba, Kevin, Barney en burgemeester Onno van Veldhuizen hun verhaal vertellen:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6uIPLQLybVI&w=850&h=450]

Reageren via facebook