11.6 C
Medemblik
26 september 2020 00:12
Medemblik Actueel.

WonenPlus blijft aan de Kleingouw Andijk!

wonenplusAndijk – Het gemeenteloket gaat weg aan de Kleingouw  en dit is verwarrend misschien voor WonenPlus abonnees. Maar voorlopig blijft WonenPlus  vanuit  deze locatie wel werken, dus wij blijven!

WonenPlus is een organisatie welke al jarenlang zijn diensten aanbiedt in Andijk. WonenPlus is voor mensen van 65 jaar en ouder, chronisch zieken en mensen met een beperking. De leeftijdsgroep is dus breed,  voor  jong tot oud. En de diensten worden aangeboden door vrijwilligers en soms tegen een kleine vergoeding.

WonenPlus is een ‘gouden formule’ en werkt al jaren in uw dorp. Wij bieden diensten aan omdat u er niet meer toe in staat bent of een tijdelijke hulp nodig heeft en wel zelfstandig wilt blijven wonen.  Dienstenaanbod zoals bijv.  een boodschapje doen, tuinklusje, klusjes in huis, vervoer etc.

Men kan lid worden van WonenPlus voor € 15,05 per jaar en voor dit bedrag is er de mogelijkheid om diensten van ons af te nemen. Huurt u een woning van Het Grootslag/De Woonschakel  dan kost het € 7,50.

WonenPlus de Sociale kracht in uw dorp!   Wilt u ook lid worden of vrijwilligerswerk doen?

Servicepunt van WonenPlus Andijk , Kleingouw 2, Andijk. T 0228-597487 (met de kerstvakantie zijn wij gesloten) Voor meer informatie, WonenPlus – Stichting de Wering, T 088-0075140 – vragen naar Hennie Dijkstra of via de email : h.dijkstra@stichtingdewering.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?