Update – Stichting Psya te Medemblik failliet

faillietMedemblik – Op 10-12-2014 is Stichting Psya te Medemblik (Noord-Holland) door de rechtbank in Noord-Holland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. M.A.Th. Klaver. Het insolventienummer van deze zaak is F.14/14/342. De (hoofd)activiteit van Stichting Psya is gezondheidszorg.

Stichting PSYA is een instelling voor ambulante psychiatrische, psychologische -en psychosociale hulpverlening aan jeugdigen, volwassenen en ouderen in Noord-Holland. Zij werken vanuit de praktijken in Medemblik en Haarlem. Daarnaast werken zij intensief samen met een groot aantal aanbieders op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg (ggz). Hierdoor is het aanbod breed en hebben zij “alle psychische zorg in huis”. De hulpverlening is er op gericht om deze zo effectief, efficiënt en samenhangend mogelijk in te zetten.

Of er kans is op een doorstart is nu nog niet duidelijk. De curator is eerst alles aan het inventariseren voor zij verdere stappen kan zetten.

Update: Afgelopen 25 januari had onze collega van Westfriesland in Bedrijf nog een interview met directeur Marcel Smits van Psya, waarin hij vertelde over de opening van zijn bedrijf.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/131618929″ params=”color=ff5500″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.