Medemblik Actueel.

(pop)muziek

BlackBone/The Petoempers bij Cafe Die Twee Wervershoof

tweeWervershoof – Je zag ze vaak de afgelopen zomers op de festivals. Ook in West Friesland waren ze vaak te zien. Dijkpop, Taaipop en Forever Young deden een beroep op de ronkende gitaren van het Eindhovense Black-Bone. In de traditie van het eveneens uit Rock City stammende Peter Pan Speedrock maken ze langzaam Nederland onveilig. Veel spelen, heel veel spelen. Hard werken en heel veel plezier hebben is het devies van deze drie jonge rockers. Niet voor niks stonden ze als support act van Korn, Status Quo, Deep Purple, Megadeth en Slash. Een Europese tour samen met de Zweedse rockers van Mustasch hebben ze ook al achter de rug. Aan podiumervaring geen gebrek.

In het najaar van 2015 komen ze met een nieuw album met medewerking van Oscar Holleman. Op dit moment zijn ze hard aan het werk om het nieuwe album net zo hard te laten klinken. Ze komen graag naar Wervershoof om wat nieuw werk uit te proberen. Old school hardrock in de traditie van Motorhead en AC/DC. En daar houdt menig Westfries van.

Als support act zal wederom de plaatselijke The Petoempers fungeren. De vorige is zeer goed bevallen vandaar deze zelfde opzet. De band heeft een nuchtere kijk op muziek, als het maar petoempt. Met covers van CCR, ZZTop, White Cowbell Oklahoma, Status Quo, The Beatles en niet te vergeten Jerry Lee Lewis. De band rockt de planken uit de vloer en de gordijnen uit de muur zoals de biografie aangeeft en dat is nou net de uitstekende support act van Black-Bone.

Vrijdag 19 december is de dag en de aanvang is 21:30 uur. Entree is uiteraard gratis

Reageren via facebook