FC Medemblik sluit 2014 af met winst

Super SaturdayMedemblik – Zonder de geschorsten Max Keizer en Darcy Bouma werd ALC op de inmiddels bekende wijze bestreden. Met goed voetbal en gepaste werklust dus. FC Medemblik was duidelijk de betere ploeg en via Mike Roozendaal werd voor rust een 0-1 voorsprong genomen. In de 2e helft werd de voorsprong verder uitgebouwd middels doelpunten van Robert Zwaan en Joris Biersteker, waarna ALC eindelijk iets terug kon doen (1-3). De 1-4 eindstand werd bepaald door Bas van Caspel.

Al met al een prima afsluiter van een eerste cpmpetitiehelft die boven verwachting is gelopen. Onder leiding van trainer Dave Zeilemaker doet FC Medemblik eindelijk weer mee voor de bovenste plaatsen en de nu al behaalde 25 punten betekenen in ieder geval dat de ploeg zeker is van handhaving en ontspannen de tweede competitehelft kan ingaan.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.