Den Ouden Doosch – Hemdenrace 1950

Den Ouden Doosch - Hemdenrace 1950
klik op de foto voor de grote foto

Den Ouden Doosch – Hemdenrace 1950

Medemblik – In Den Ouden Doosch van vandaag gaan wij terug naar de zo belangrijke 3e maandag van de maand september. Juist. Harddraverij. Waar wij tegenwoordig 4 dagen feest vieren deden onze ouders het nog in 1 dag. Maar met even veel lol, plezier en bier.

Op de foto uit 1950 ziet u 2 deelnemers aan de befaamde ‘Hemdenrace’. Wie deze 2 deelnemers zijn is ons onduidelijk. het is ons ook onduidelijk waarom de hemdenrace nu geen onderdeel meer is van het harddraverij weekend. Wie weet voor 2014 ..

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.