Mannen DVOWN hard onderuit tegen Marlene Heerhugowaard

Wognum – DVO Wognum Nicols was niet in zijn goede doen en dus verlies tegen Marlene. Elke keer wist de jonge ploeg van Marlene de voorsprong te nemen en zo te dwingen dat DVOWN initiatief moest nemen waar Marlene door snelle counters op antwoordde. Bij de wissel nog een 2-2 maar Marlene kwam beter uit de wissel en wist DVOWN al vrij vroeg weer op een 2-3 achterstand te zetten.

Terug knokken kost energie en dit was te merken. DVOWN maakte door een mooie goal van Kevin Mauricio nog wel de gelijkmaker maar was daarna niet scherp genoeg om te voorkomen dat Marlene wederom voor kwam met 3-4 en zelfs 3-5 De 2e gele kaart dus rood voor Max Keizer na aanmerking op de leiding was het breekpunt voor DVOWN. De overtal situatie werd goed benut en Marlene kwam op een comfortabele voorsprong. Roemloos ten onder tegen deze jonge ploeg.

Einduitslag 3-7

Doelpuntenmakers voor DVOWN: Milco Leijen 1-1, Max Keizer 2-2, Kevin Mauricio 3-3

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.