Wervershoof moet op zoek naar nieuwe kerstboom

Foto: De Binding
Foto: De Binding

Wervershoof – De grote kerstboom op het Raadhuisplein is geknakt door de harde wind van donderdag 11 december. Een geparkeerde auto ontsnapte ternauwernood aan het omlaag stortende gevaarte die precies ernaast viel. Er deden zich gelukkig geen persoonlijke ongelukken voor.

Werknemers van de buitendienst van de gemeente Medemblik waren snel ter plekke en met motorzagen verkorten zij het leven van de kerstboom abrupt. Het is nog maar de vraag of Wervershoof een nieuwe boom krijgt. De boom van Jan Sneeboer is al naar Medemblik gegaan omdat Wervershoof er al een had. met de kerstmarkt in het verschiet is dit een behoorlijke domper,schrijft de Binding op haar website

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.