Uit eten in Opperdoes met WonenPlus/ De Wering

wonenplusOpperdoes – Het jaar 2014 wordt door WonenPlus/De Wering afgesloten in de Torenschouw in Opperdoes af met een gezellig Kerstbuffet. Zestigplussers, alleenstaanden zijn dinsdag 23 december van harte welkom tijdens het sociaal eetcafé in het Dorpshuis de Torenschouw te Opperdoes. Jos Klaver chefkok van de Torenschouw heeft dan een heerlijk buffet voor u klaar staan.

Menu:

  • Amuse van gerookte kip en sinaasappel
  • Portugese visschotel uit de oven met spinazie en trostomaat
  • Gegrilde Kalkoenbiefstukjes met rode Portsaus
  • Stoofpeertjes
  • Aardappelkroketjes
  • Sugar snaps en zoete worteltjes
  • Kerstdessert

Dit alles voor de prijs van € 10,00.  De zaal is om 17.00 uur open, er is dan gelegenheid voor een drankje (op eigen rekening) en om 17.30 uur kunt u aan tafel. U kunt zich opgeven via Wonen/Plus Medemblik tel: 0227-540383 (U kunt ook
inspreken op de voicemail ) Wanneer u belt om u op te geven kunt u aangeven of u vervoer nodig heeft.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.