Medemblik Actueel.

Kerstconcert Noordhollands Jeugd Fanfare Orkest Medemblik

NHJFOMedemblik – Op 20 december komt het NHJFO voor de 2de keer naar de Bonifaciuskerk en is in Medemblik bekend van hun optreden tijdens de Waterweken. Dit keer met de solisten Ivana Gonçalves da Costa, Jet Stam en Stephanie Kramer.

Het NHJFO is een jeugdorkest dat bestaat uit ruim 50 enthousiaste jonge muzikanten tussen de 12 en 25 jaar onder leiding van dirigent Lieuwe de Jong. Het orkest werd onlangs Europees kampioen tijdens de Musiktage in Duitsland. Ivan Gonçalves da Costa uit Medemblik trad al eerder op met het NHJFO met Ernst Daniël Smid tijdens het Waterweekconcert afgelopen zomer in Medemblik.

Jet Stam, een zangeres pur sang, zingt al haar leven lang met veel plezier en met succes ! Stephanie Kramer studeert aan het conservatorium in Haarlem en heeft een brede muzikale loopbaan zowel met instrumenten en als zangeres.

Details:

  • Zaterdag 20 december
  • Aanvang 20 uur
  • Bonifaciuskerk – Kerkplein 9 – 1671 CR Medemblik
  • Kaarten á € 12,50 verkrijgbaar bij
  • Praktisch Projectmeubel T 0227-540015
  • info@praktischprojectmeubel.nl

Reageren via facebook