Aartswoud ook dit jaar weer in kerstsferen.

Foto: Aartswoud in kerstsfeer
Foto: Aartswoud in kerstsfeer

Regio – Aartswoud is ook dit jaar weer in Kerstsfeer. Op zaterdag en zondag 13 en 14 december. Op beide dagen kunt u tussen 10.00 en 17.00 uur een wandeling maken langs de fraaie boerderijen en woonhuizen die zijn omgetoverd in de sfeer van kerst.

Het wordt een goede traditie om enkele weken voor Kerst het dorp Aartswoud in kerstsfeer te kunnen aanschouwen. Het thema kerst, kunst, muziek en curiosa blijkt een passende combinatie, die veel bezoekers trekt. Op de beginlocaties aan de Schoolstraat en de Zuiderzeestraat kunt u informatie over alle adressen gratis verkrijgen. Waar langs de weg de rode kerstroute-vlag wappert, kunt u uw hart ophalen aan het vele goeds dat wij te bieden hebben. Kom en laat u verrassen!

Voldoende redenen om op 13 of 14 december te zien waarin een klein dorp als Aartswoud groot kan zijn.

Kersttreintje !

Het kersttreintje rijdt u tegen een kleine vergoeding langs de locaties. U kunt overal in- en uitstappen op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. De eenmalige kleine vergoeding is de hele dag geldig. U wordt gevraagd vriendelijk uw auto zoveel mogelijk te parkeren op de aangegeven parkeerplaatsen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.