Volle bak tijdens Serious Modeshow Medemblik (video)

Medemblik – Het was nog net geen dringen geblazen maar dat het druk was tijdens de ‘Serious Modeshow’ in het Wapen van Medemblik kon niemand ontkennen. Onder bezielende leiding van de ‘Modepolitie’ kregen de gasten een modeshow voorgeschoteld die niet zou misstaan in Parijs en Milaan. Van jong tot oud van man tot vrouw, iedereen kwam aan de beurt. 

Aan de Serious Modeshow deden leerlingen van de Dijk mee, maar ook hoogzwangere dames en baby’s werden aangekleed door de 10 Medemblikker modewinkels die meededen.  De opbrengst € 1500,- gaat naar Serious Request die dit jaar in Haarlem staan met het glazenhuis. De opbrengst voor dit jaar is voor slachtoffers van sexueel geweld in conflictgebieden.  De opbrengst van de verloting is nog niet bekend maar ook deze gaat in zijn geheel naar Serious Request.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.