Medemblik Actueel.

markten

Stichting Kanjer in het Zonnetje op Dickensdag Medemblik

windlichtjeMedemblik – Stichting Kanjer in het Zonnetje zet kinderen in het zonnetje die harder moeten knokken dan leeftijdsgenootjes. Hierbij staat het creëren van lotvriendjescontact centraal.

Om donateurs te werven, kunt u Kanjer in het Zonnetje op 12 december a.s. vinden tijdens de Dickensdag in Medemblik. Kom naar de kraam en word donateur voor € 5,- per jaar!  Als dank ontvangt u gratis een sfeervol windlichtje. Tevens kunt u op de kraam terecht voor andere unieke handgemaakte woonaccessoires.

Stichting Kanjer in het Zonnetje zet kinderen in het zonnetje die harder moeten knokken dan leeftijdsgenootjes. Dankzij de inzet van vrijwilligers en de steun van sponsoren worden Kanjers getrakteerd op een onvergetelijke dag. Hierbij staat het creëren van lotvriendjescontact centraal.

Doelgroep

Stichting Kanjer in het Zonnetje richt zich op kinderen met een chronische aandoening, een verstandelijke/ lichamelijke beperking of een moeilijke thuissituatie.

Kanjerdag

Kanjers worden op aangeven van instanties als ziekenhuizen, dagcentra en Bureau Jeugdzorg uitgenodigd. In overleg met de betrokken instantie wordt een passende activiteit gekozen. Vaste waarde tijdens de Kanjerdag is het gezamenlijk eten om het lotgenotencontact te stimuleren. Ter afsluiting  krijgen de kinderen een speciaal voor hen geselecteerd cadeau aangeboden.

Kijk voor meer informatie op www.kanjerinhetzonnetje.nl.

Reageren via facebook