Medemblik Actueel.

Cultuur & Uitgaan

Dansschool Pas de Deux brengt muziekspektakel

jeugdWognum – Dansschool Pas de Deux, onder leiding van dansdocente Marga Vanlaerhoven verzorgt 14 december van 14.00 tot 17.00 uur een muzikale middag in ’t Trefpunt, Sportlaan 11 in Wognum.

De dansschool doet dat in samenwerking met Jeugdkoor Zingsalabim, onder leiding van Silvia Besseling, Brugorkest onder leiding van Bert Willemsen en Jeugddrumband Ons Genoegen onder leiding van Jan Groenland.

Kinderen van Pas de Deux voeren een dansspektakel uit voor het publiek.

De deelnemertjes lopen vervolgens een modeshow met kleding uit voorgaande balletvoorstellingen. Zingsalabim zingt kerstliederen en het Brugorkest en Ons Genoegen spelen herkenbare muziek. Alice Bionda geeft een knutselworkshop. Degene die meedoet maakt zelf bijzondere kerstballen.

Ook worden dansworkshops gegeven voor jong en oud. In de bar is koffie en thee met een puntje huisgemaakte taart verkrijgbaar. Natuurlijk ook frisdrank, bier en wijn. Dit alles tegen kleine vergoeding. Tevens wordt een loterij met prachtige prijzen gehouden.

De entree is slechts € 1,50 en gratis voor kinderen tot twaalf jaar. Meer informatie, neem contact op met Nel van Bodegraven, tel. 0229-573360 of nellydik@planet.nl.

Reageren via facebook