13.7 C
Medemblik
29 september 2020 06:31
Medemblik Actueel.

BP tankstation Medemblik stunt met 15 cent korting op de benzineprijs

BenzineprijzenMedemblik – Tot hectische taferelen heeft het nog niet geleid maar je zag velen 2x kijken naar de prijs van de benzine bij het BP-tankstation in Medemblik.. Waar diesel gewoon 8 cent korting heeft krijg je op benzine ineens 15 cent korting. Of dit een tijdelijke actie betreft of dat de benzine voor langere tijd 15 cent korting krijgt is ons niet duidelijk, de beheerder van het tankstation was niet bereikbaar voor commentaar. 

Andere goedkope tankstations in de buurt zijn oa.  De doe het zelf station in Andijk bij voormalig garage Brouwer waar 10 tot 13 cent korting wordt gegeven, op de donderdag het Tango tankstation in Hoogkarspel die dan echt stunt met de prijzen.  En tijdens de ochtendspits de Tinq langs de A7 richting Wognum.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?