Kerstspecial bij De Bijenstal Opperdoes

IMG_3762-300x225Opperdoes- Op vrijdag 26 -en zaterdag 27 december van 11.00 uur tot 16.30 uur is er een grootschalig modeltreinenevenement bij De Bijenstal in Opperdoes. Interessant voor de kenners en perfect als familie-uitje.

Tijdens de kersspecial kunnen kinderen hun treinendiploma halen, een bijenwasfakkel of een mooie tekening maken. Er zijn ook andere activiteiten, waaronder een verhalenverteller die de mooiste en spannendste verhalen aan de kinderen kan brengen. Ondertussen kunnen de volwassenen de overheerlijke honingwijnen proeven.

Voor meer informatie: kijk op www.bijenstal.nl.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.