Silent Night ‘The Christmas Concert’ Concertkerk Twisk

SILENT NIGHT ‘The Christmas Concert’Twisk – In de prachtige in kerstsfeer gehulde ambiance van de Concertkerk aan de Dorpsweg 121 te Twisk, brengen zondagmiddag 14 december om 15.00 uur ‘singer, songwriter & pianist’ Roon Staal en vocalist Hans Bootsman het kerstprogramma SILENT NIGHT ‘The Christmas Concert’ op de planken.

Met een knipoog naar Bing Crosby worden ‘traditional christmas songs’ en ‘ballads’ van Louis Armstrong, Charles Aznavour, Sinatra, Nat King Cole en Yves Montand voor het voetlicht gebracht. Staal vertolkte hoofdrollen in Joop van den Ende Produkties als Les Misérables, Tommy the Rock Opera en Rembrandt in Carré. Hij tourde in The States met Art Garfunkel en maakte albums met Gilbert O’Sullivan.

Vocalist Hans Bootsman is als ‘crooner’ van The Great Americain Songbook actief in het nederlandse ‘jazz-circuit’. De ‘glühwein’ en kerstkransjes staan klaar om 14.30 uur. De aanvang van het concert is 15.00 uur. In de ‘herberg’ is voor iedereen plaats op reservering via jim.bootsman@quicknet.nl. ‘Yo ho ho, let it snow!’

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.