Modeboa’s actief in Medemblik

Screenshot_1

Medemblik – Zondag 7 december aanstaande kan Medemblik zich opmaken voor een bezoek van de Modeboa’s in Medemblik. Deze buitengewone opsporingsambtenaren strijden tegen misdaad in de mode. Wees op uw hoede en wapen u tegen de opgelegde sancties van de stijlgoeroes door alert te zijn hoe u zondag aanstaande de deur uitgaat. De Modeboa’s signaleren veel overtredingen op het gebied van styling in Nederland. Maar hoe is het met het modebeeld in Medemblik?

De Modeboa’s hebben de functie van handhaving openbare styling en orde. Het duo speurt naar grote en kleine vergrijpen. Hun doel is Nederland meer fashionable te maken. De identiteitscontroles kunnen ervoor zorgen dat u als ‘fashion victim’ wordt aangehouden en een rode kaart ontvangt. Modepluimen worden eveneens uitgedeeld. Zorg er dus voor dat u er fantastisch uitziet!

Mocht u toch een rode kaart ontvangen, dient u vrijwillig mee te werken aan een fashion rehab in het Wapen van Medemblik zondagmiddag 7 december van 14.00 tot 16.30 uur. Daar wordt u serieus verzocht mee te doen aan het pimpen van uw lijfstijl. Diverse coaches zullen u bewust maken hoe het ook kan. En heus, dat is geen straf. Het wordt een rehab vol goede bedoelingen!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.