Heeft u groene handen? Doe mee met de inventarisatie Streekbos

201203031245112056Regio – Elke 2e zaterdagochtend in de maand kunnen volwassen deelnemers, die actief willen meekijken om de soorten in het Streekbos in kaart te brengen, meelopen op de inventarisatietocht door het Streekbos. Verzamelen om 9.00 uur in het Streekbos Paviljoen voor een korte of lange wandeling. Meestal zijn we rond 12.00 uur weer terug. Er is aandacht voor wat zich voordoet of waar de belangstelling naar uit gaat.

Doel: verdieping van eigen kennis en het beschikbaar maken van resultaten voor bezoekers en IVN-gidsen.

Details:

  • Waar: Streekbos Paviljoen Veilingweg 21a 1611 BN  Bovenkarspel
  • Wanneer: zaterdag 13 december 2014
  • Hoe laat: 09:00 tot 12:00 uur. 

IVN werkt aan een duurzame samenleving. Zij zijn ervan overtuigd dat door mensen zelf in aanraking te brengen met de natuur, zij zich pas écht bewust worden van de waarde ervan. Daarom laten zij jong en oud de natuur van dichtbij beleven.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.