Medemblik Actueel.

markten

Dickensmarkt herleeft in Medemblik

dickensMedemblik – Wie kent het niet: het kerstverhaal van Charles Dickens, waarin de chagrijnige en gierige Scrooge op eerste kerstdag verandert in een aardige weldoener. 

Tijdens de Dickensdag in Medemblik op vrijdag 12 december aanstaande wordt u meegevoerd naar het jaar 1900. In het sfeervol verlichte centrum van Medemblik zorgen ruim 100 figuranten, koorleden en muzikanten ervoor dat u zich waant in de tijd van Scrooge, Oliver Twist en Fagin en zijn boefjes. Maak in D’enghe Pompensteeg kennis met de kwelgeesten van Scrooge, luister naar de laatste roddels van de stadsomroeper en geniet op het Achterom van de prachtigste kerstliederen en Dickenstaferelen.

De Dickensmarkt is van 16.00 tot 22.00 uur geopend voor publiek. In de Nieuwstraat, Kruisstraat, het Bagijnhof en Van Houweningenpark vindt u een gevarieerd aanbod kramen. Van sfeervolle kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten, van kleding tot brocante, van alles is er te beleven.

Nieuw dit jaar zijn het Kinderpleijn en de plattegrond die u krijgt uitgereikt bij aankomst. Op de kaart vindt u een overzicht van alle kramen en activiteiten. De voor u zorgvuldig uitgestippelde route zorgt ervoor dat u niets hoeft te missen van dit voor Westfriesland unieke evenement!

Archief foto’s van de Dickensmarkt 2013

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Dickensmart 2013″]

 

Reageren via facebook