5.8 C
Medemblik
3 december 2020 15:16
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – koud,bewolkt, later in de middag kans op wat zon

grijze dagMedemblik – Het is kil en in het weerbeeld komt nauwelijks tot geen zonneschijn voor. Vandaag valt mogelijk wat motregen. Morgen en overmorgen blijft het waarschijnlijk droog en vanaf vrijdag wordt het iets minder koud.

Vandaag is het overwegend bewolkt. Vanmiddag kan er wat motregen gaan vallen. De middagtemperatuur ligt net boven het vriespunt maar door de vrij krachtige noordoostelijke wind voelt het veel kouder aan, gevoelstemperatuur zal rond de -3 komen te liggen. Vanavond en vannacht zijn enkele opklaringen mogelijk. De temperatuur daalt vannacht naar zo’n 1 graad boven nul.

Morgen en donderdag blijft het droog. Daarbij is het vrij koud met overdag temperaturen enkele graden boven nul en in de nacht kans op een graadje vorst. De wind zit in de (noord)oosthoek. Vrijdag draait de wind naar het westen en daardoor wordt wat zachter. Er is veel bewolking en misschien valt een beetje regen.

In het weekend wordt het zachter met maxima van 5-8 graden en minima net boven het vriespunt. Voor volgende week is er een grote kans op wisselvallig weer met maxima rond 7 graden en minima van een graad of 3. Dit zijn vrij normale temperaturen voor begin december.

Reageren via facebook