3.7 C
Medemblik
17 januari 2021 08:25
Medemblik Actueel.

Congres mantelzorg 2015

mantelzorgHOORN – Vrijwilligerspunt en Kennisplatform Mantelzorg West-Friesland organiseren op 11 december van 12:15 uur tot 17:00 uur in schouwburg Het Park een congres, waar formele (zorg) en informele (ondersteuning) elkaar ontmoeten.

Kennis delen en nieuwe verbanden leggen staat hierbij centraal. Op die manier wordt er gezamenlijk een beeld gevormd over mantelzorgondersteuning passend bij 2015. Aansluitend aan het congres sluiten negen nieuwe zorgorganisaties zich bij Kennisplatform Mantelzorg West-Friesland en is er gelegenheid voor het uitbreiden van uw netwerk tijdens een borrel.

Meer informatie verkrijgen en aanmelden kan bij Helen Sijm (h.sijm@vrijwilligerspunt.com of 0229-216499).

Reageren via facebook