6.6 C
Medemblik
23 november 2020 20:55
Medemblik Actueel.

Kerst-benefietconcert Ramon van Engelenhoven.

Liggend foto Benefietconcert

Regio – Op 20 december aanstaande zal de jonge pianist Ramon van Engelenhoven een Benefietconcert geven in de Hoornse Oosterkerk. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan Stichting Twinkle Stars. Ramon zal een gevarieerd klassiek programma ten gehore brengen in een unieke kerstambiance. Hij speelt zijn pianospel op een Steinway concertvleugel van Ypma Piano’s. Met de prachtige akoestiek en de sfeer van de Oosterkerk belooft het een bijzonder mooie avond te worden. 

De negentienjarige Medemblikker, eerste prijswinnaar van zowel het Steinway als het Prinses Christina Concours, geldt als een van de meest veelbelovende jonge pianisten van Nederland en treedt inmiddels op in binnen- en buitenland. Stichting Twinkle Stars draagt hij een warm hart toe -hij hoefde zich geen twee keer te bedenken toen hij voor dit concert werd gevraagd. Het publiek is deze avond eveneens getuige van de eerste CD opname van Ramon. Een extra feestelijke dimensie!

Geniet van concert van Ramon en steun kansarme kinderen in West-Friesland

Stichting Twinkle Stars

Deze stichting zet zich in voor kinderen uit gezinnen in West-Friesland die het financieel moeilijk hebben. Zij zorgen ervoor dat  kinderen uit minder vermogende gezinnen een geweldige Sinterklaastijd hebben en een onbezorgd dagje erop uit kunnen. Voor meer informatie: www.stichtingtwinklestars.nl.

Voor het reserveren van kaarten en nadere informatie over het Benefietconcert: www.ramonvanengelenhoven.nl/blog

  • Kaarten á €12,50 voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar €5,00.
  • Aanvang: 20:15 uur
  • Oosterkerk in Hoorn

Reageren via facebook