29.8 C
Medemblik
13 augustus 2020 22:58
Medemblik Actueel.

Archeologie N23 Westfrisiaweg.

Archeologie N23 WestfrisiawegRegio – De komende jaren realiseert de Provincie Noord-Holland de N23 Westfrisiaweg, een dwarsverbinding tussen Heerhugowaard en Enkhuizen. Voorafgaand aan de realisatie hiervan is archeologisch onderzoek nodig, zodat geen belangrijk materiaal verloren gaat. 

Voorbereidende werkzaamheden PWN en HHNK

Samen met PWN verlegt HHNK een aantal drinkwaterleidingen en afvalwaterleidingen, om zo plaats te maken voor het nieuwe tracé van de N23. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden in mei 2015 afgerond. Dit doet het HHNK  in opdracht van de provincie Noord-Holland. De Westfrisiaweg verbetert de doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid in de regio en bevordert de economie en werkgelegenheid.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?