Weerbericht Medemblik – koud weekendje voor de boeg maar wel veel zon

vrij zonnigMedemblik – Het is bijna december en dat de winter op het punt van beginnen staat gaan we merken. We kunnen namelijk enkele koude, maar zonnige dagen verwachten met ’s nachts kans op vorst. In de loop van komende week wordt het weer wat minder koud.

Vandaag wordt het een frisse winterdag. De temperatuur komt vandaag niet boven de 4 graden uit, wel is het vrij zonnig. Door de straffe oostelijke wind voelt het ook nog eens stukken kouder aan. In de nacht naar zondag daalt de temperatuur naar rond het vriespunt en tijdens zonsopkomst kan de temperatuur even onder nul duiken, mocht dit gebeuren dan hebben wij ook de eerste nachtvorst van het jaar.

Zondag wacht ons opnieuw een koude en zonnige dag. De middagtemperatuur haalt amper de 3 graden maar de wind is niet meer zo sterk als vandaag waardoor het ook wat minder koud aanvoelt. In de nacht naar maandag koelt het f naar net boven htet vriespunt.

Maandag en dinsdag zijn ook nog dagen met vrij veel zon, een vrij krachtige wind en in de nacht van maandag op dinsdag gaat ook bij ons de temperatuur onder nul uitkomen. Vanaf woensdag gaat de temperatuur weer omhoog. Eind volgende week ligt de temperatuur overdag rond de 6 á 7 graden en in de nacht weer een paar graden boven het vriespunt.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.