16.9 C
Medemblik
7 juli 2020 11:13
Medemblik Actueel.

Programma kerstconcert stichting Leergeld op 21 december

Regio – Zondagmiddag 21 december om 14.30 uur is het zover! Het programma is ditmaal erg gevarieerd. Sport, muziek, dans, zang en theater wordt in huis gehaald om u een mooie kerstmiddag te bezorgen. Bijzonder is de pony die trompet speelt, een team van GTS Stedebroec met sensationele acrobatiek en twee voetbaltalenten uit Zwaag, de broers Ricky en Sontje Hansen . Ook Pip Whien, bekend van de Voice of Holland, doet mee.

De burgemeester van Hoorn opent het concert. Ciska Ruitenberg verzorgt de muzikale inbreng. Jan Vriend presenteert het programma. Met dank aan de sponsoren, zoals Pop Vriend Seeds, Hema, Rabobank,  Rentree Reintegratie, Blue ICT en De Valk BV.

Noteer de datum en bestel kaarten op www.hetpark.nl De kaarten kosten € 15,00 per stuk, incl. drankje en garderobe. Voor kinderen tot 18 jaar: € 10,00. U bent na afloop van harte welkom voor een drankje in de Brasserie van Het Park.

Voorproefje: op koopzondag 30 november geven een paar artiesten vast een voorproefje in Hoorn: van 14.00 uur tot 16.30 uur bij de Hema en vanaf 16.30 uur bij restaurant Turf aan de Gedempte Turfhaven.

Stichting Leergeld helpt kinderen en ouderen in de gemeenten:

– Drechterland
– Enkhuizen
– Hoorn
– Koggenland
– Medemblik
– Opmeer
– Stede Broec

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Zij biedt deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Reageren via facebook