Winterklaar maken van N240 (Markerwaardweg)

4179_fullimage_Voorlopig_plan_N240-N239_396x240Medemblik – Op woensdag 3 december vinden er wegwerkzaamheden plaats op de Markerwaardweg (N240) tussen Medemblik en Hoogkarspel.

Op dit moment zitten er op diverse plekken scheurtjes in het asfalt. Om te voorkomen dat er door bevriezing grotere vorstschade ontstaat, en daardoor de verkeersveiligheid in het geding komt, wordt het asfalt gerepareerd. De werkzaamheden vinden plaats op woensdag 3 december tussen 09.00 en 15.00 uur. Tijdens de werkzaamheden wordt er een halve rijbaan afgezet. Dit kan enige verkeershinder veroorzaken.

Groot onderhoud

In het voorjaar van 2015 vindt groot onderhoud plaats aan zowel de Markerwaardweg (N240) als De Dijkweg (N239) tussen de rijksweg A7 en Medemblik. De provincie combineert het groot onderhoud met het herinrichten van beide wegen. Hiermee wordt de doorstroming en de veiligheid voor weggebruikers vergroot. Na deze werkzaamheden kunnen beide wegen de komende 12 jaar weer zonder groot onderhoud.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.