Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten Sport

Lezing NUT Twisk “Racing is Teamwork”

kampioensfeestTwisk – Op donderdag 13 november vondt een boeiende presentatie/lezing plaats in het Dorpshuis in Twisk door motorcoureur Rob Hartog en autocoureur Rob Niemand. De avond stond in het teken van teamwork. Hoe behaal je samen het beste resultaat? Wat is er allemaal voor nodig? Welke voorbereidingen tref je? Dit zijn vragen die tijdens de avond werden behandeld en toegelicht.

De coureurs vertelden beiden over hun passie waar ze al jarenlang keihard aan werken. Dat ze afhankelijk zijn van de passie van vrijwilligers als technici, monteurs, team manager, partners en sponsoren. Met andere woorden: een boeiend kijkje in de wereld achter de motor en auto!

Team Hartog heeft afgelopen jaar een fantastisch seizoen gehad. Zo goed zelfs dat Rob Hartog Nederlands Kampioen is geworden in de Supersport klasse. Deze prachtige prestatie willen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan.

Dit willen we samen met jullie vieren!

We nodigen een ieder uit om hier bij te zijn en het afgelopen seizoen te evalueren, te speculeren over 2015 maar vooral een gezellige avond beleven en het kampioenschap te vieren. Op zaterdagavond 29 november bent u vanaf 20:00 van harte welkom in Het Nieuwe Bonte Paard in Abbekerk.

Reageer op dit onderwerp