Medemblik Actueel.

Kerstconcert De Kapel Andijk met Musica Pulchra en Together

kapelAndijk – In De Kapel aan Middenweg 48 in Andijk kunnen belangstellenden 21 december om 15.00 uur een kerstconcert beluisteren. Twee koren – Musica Pulchra en Together – zingen een selectie van traditionele Engelse kerstliederen. Enkele sopranen uit beide koren nemen de solo’s voor hun rekening; de begeleiding op orgel en piano is in handen van Annemieke Zuurbier en Hans Weenink.

Dwarsfluitiste Ellen Meijerink-Zwaan en gitarist Jaap Groot verzorgen de muzikale intermezzo’s. Er staan ook enkele nummers op het programma die bezoekers mee kunnen zingen. Toegang is € 7,50 en onder twaalf jaar gratis. In de pauze is er koffie en na afloop kan iedereen nog napraten bij een glaasje glühwein.

Aspirant-leden zijn welkom en kunnen repetities bijwonen. Musica Pulchra repeteert iedere woensdagavond om 19.30 uur in de Mr. Spigtschool in Hoogkarspel en Together op donderdagavond om 19.30 uur in het parochiecentrum in Grootebroek.

Secretariaten: Musica Pulchra via Elly Slagter (0228-592384, ellyslagter@quicknet.nl) en Together via Lida Ooteman (0228-593105, together@quicknet.nl).

Reageren via facebook